header foto
 

ABCD Veldtraining in de winter afgelopen

TC Jeugd Nieuws afbeelding

10-2De ABCD veldtraining in de winter is op 5 februari voor het laatst gegeven. Gezien de enthousiaste reacties gaan we kijken of we de training volgend jaar weer kunnen inpassen. Het reguliere trainingsschema gaat weer in na de voorjaarsvakantie.
Fijne vakantie alvast!
Met sportieve groet,
TC jeugd

Lees verder

Trainingsschema nieuwe teams - definitief

TC Jeugd

10-6Trainingsschema Junioren
De komende twee weken wordt er met de nieuwe teams (die vandaag bekend zijn gemaakt) getraind. Nog niet alle teams zijn in het schema verwerkt, deze wordt vanmiddag nogmaals bijgewerkt. We zetten het schema echter nu al online omdat de eerste trainingen morgen al plaatsvinden en we iedereen dus zo snel mogelijk willen informeren. 

Lees verder

Teamindelingen Junioren ABCD en Jongste Jeugd 2018-2019

TC Jeugd

10-6 De teamindelingen voor de Junioren ABCD en Jongste Jeugd seizoen 2018-2019 zijn bekend. De indelingen zijn te vinden door in te loggen op de website, naar het kopje club te gaan, hier te kiezen voor documenten en dan te kijken bij TC-jeugd. 

Lees verder

Vriendinnenopgave 2018-2019

TC Jeugd Nieuws afbeelding

1-5 Vriendinnenopgave 2018-2019 staat vanaf nu open voor alle meisjes die komend seizoen in een breedte-team in de A, B of C lijn gaan spelen. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe de teamindeling eruit gaat zien dus worden alle meisjes voor de vriendinnenopgave uitgenodigd.Lees verder

Informatie breedteselectie dinsdag 24 april

TC Jeugd Nieuws afbeelding

22-4Aankomende dinsdag 24 april worden de breedteselecties gehouden.
Iedereen die zich eerder hiervoor heeft aangemeld wordt verwacht op de onderstaande tijd:

18:45-19:45 huidige 2e jaars D uit MD3 en MD4 en 1e jaars C uit MC3, MC4 en MC5
19:45-20:45 huidige 2e jaars C uit MC3, MC4 en MC5, 1e jaars B uit MB3, MB4 en MB5 en 2e jaars B meisjes uit MB3, MB4 en MB5

Lees verder

Meetrainen bij andere teams

TC Jeugd Nieuws afbeelding

26-2Beste spelers/speelsters,

Met ingang van maandag 5 maart t/m het einde van het seizoen zullen er spelers/speelsters mee gaan trainen met hogere teams.
Dit doen we op basis van inzet, motivatie en ontwikkeling van de speler.
Mocht je hiervoor in aanmerking komen dan ontvang je van de technische staf een uitnodiging.

Met sportieve groet,


Lees verder

Zaalteams online

TC Jeugd Nieuws afbeelding

28-10De selecties voor het zaalseizoen zijn gepubliceerd, je kunt deze vinden door in te loggen op de website/app.
Wanneer er meer informatie is over het trainingsschema voor de zaal of de zaalcompetitie zal dit via de site gecommuniceerd worden.

Wij wensen iedereen een leuk en leerzaam zaalseizoen!


Lees verder

Districtsontmoetingsdag met Castricumse inbreng!

TC Jeugd Nieuws afbeelding

22-10Op zaterdag 21 oktober troffen de district teams elkaar in het Amsterdamse Bos voor de DOD (districtontmoetingsdag). In deze district teams spelen de toppers uit de jaargangen 2004/2005 en bij Noord-Holland was er Castricumse inbreng met Dionne van Aalsum uit onze MC1.


Lees verder

Even voorstellen: Hoofdtrainer Lisanne Peters

TC Jeugd Nieuws afbeelding

3-9 Mijn naam is Lisanne Peters en als kleine gup van 5 jaar ben ik op Castricum begonnen, nog steeds speel ik met veel plezier hier. Op mijn 12e ben ik begonnen met het geven van training en als snel kwam daar ook het coachen bij. Inmiddels ben ik alweer meer dan 3 jaar hoofdtrainer van de Jongste Jeugd en zal ik dit aankomend seizoen ook zijn van de Meisjes C. Al mijn ervaringen

Lees verder

Even voorstellen: Hoofdtrainer Daan van der Helm

TC Jeugd Nieuws afbeelding

3-9 Mijn naam is Daan van der Helm, en ik ben komend jaar voor het derde jaar betrokken bij Castricum in de rol van hoofdtrainer.  Als speler ben ik begonnen bij Castricum toen ik zes jaar oud was en na de jongste jeugd heb ik in JD1, JC1, JB1, JA1, Heren 2 en Heren 1 gezeten waar ik ruim een jaar geleden mijn laatste wedstrijd heb gespeeld. Tijdens mijn laatste

Lees verder

Even voorstellen: Hoofdtrainer Hidde van Schaik

TC Jeugd Nieuws afbeelding

3-9 Het seizoen 2017-2018 wordt mijn elfde seizoen als trainer.
Ik heb in het begin de jongste jeugd training gegeven, waarna ik verschillende jongens- en meidenteams getraind en gecoacht heb, en de G-hockey, de Dames, de Heren en de trimmers heb getraind.

Lees verder

Even voorstellen: Hoofdtrainer Ton Bouman

TC Jeugd Nieuws afbeelding

3-9 Beste leden van MHCC,
Ik wil me graag aan jullie voorstellen:
Ik ben Ton Bouman, 54 jaar en woon in Hoorn met mijn gezin en hond.
Het komende seizoen ga ik op de dinsdag en donderdag training geven bij Castricum.
Op woensdag en vrijdag ben ik bij HBS werkzaam.

Lees verder

Kick-Off voor alle trainers!

TC Jeugd Nieuws afbeelding

15-7Op maandag 28 augustus om 20:00 zullen wij het seizoen 2017/2018 aftrappen met alle trainers van de A-B-C-D en Jongste Jeugd.
Zorg dat je erbij bent en noteer het gelijk in je agenda!


Lees verder

Dionne van Aalsum in Noord-Hollands!

TC Jeugd Nieuws afbeelding

21-6Na twee zware selectietrainingen is Dionne van Aalsum geselecteerd voor het districtsteam "Noord-Hollands". Dit is een enorm knappe prestatie aangezien er meer dan 80 talenten van allerlei clubs in Noord-Holland hiervoor selectie hebben gedaan.
Dionne mag nu wekelijks gaan trainen met de beste speelsters van haar leeftijd en het op gaan nemen tegen de andere district teams.


Lees verder

Selectietrainingen

TC Jeugd

18-5 Beste jeugdspelers en ouders, Vanaf dit seizoen (2016-2017) kiezen wij er als club voor om geen aparte selectietrainingen te houden voor de selectie- en opleidingsteams. De breedteselectie zal wel blijven plaatsvinden zodat het haalbaar is voor spelers met genoeg talent en potentie om vanuit een breedteteam door te kunnen groeien naar een opleidings- of selectieteam. Dat betekent dat

Lees verder

Vriendinnenopgave 2017 - 2018

TC Jeugd Nieuws afbeelding

5-5 Vriendinnenopgave 2017-2018 staat vanaf nu open voor alle meisjes van de breedte-teams die het komend seizoen in de A, B of C lijn gaan spelen.

Lees verder

Selectietraining Meisjes D

TC Jeugd Nieuws afbeelding

26-4Graag nodigen wij alle 1e jaars uit MD1 en MD2 en alle meisjes uit M8E1, M8E2, M8E3, M8E4 en M8E5 uit om deel te nemen aan de selectietraining op woensdag 10 mei van 14:30-16:00 .


Lees verder

Speelschema zaaltoernooi 2 januari

TC Jeugd Nieuws afbeelding

1-1 Speelschema zaaltoernooi 2 januari
 
De E/D jeugd speelt van 9.00 ~ 11.00
Zaaldienst
- Caroline (moeder Iona)
- Elles (moeder Esmee)
 
De C jeugd speelt van 11.00 ~ 15.00
Zaaldienst
11.00 - 13.00 Niels (vader Luna van Marle)
13.00 - 15.00 Petra (moeder Suus)
 

Lees verder

Zaalhockeytoernooi Maandag 2 januari 2017

TC Jeugd Nieuws afbeelding

23-12 ZAALHOCKEYTOERNOOI
Geef je NU op voor het MHCC zaalhockeytoernooi in sporthal De Bloemen in Castricum:

Lees verder

Zaalselectie

TC Jeugd

27-9Hoi allemaal,
terwijl iedereen heel erg lekker bezig is met het buiten hockey is het ook al weer een beetje tijd om aan de zaal te denken. 

Lees verder

Zomeravondhockey ABCD

TC Jeugd Nieuws afbeelding

17-6 A.s. maandag is de laatste zomerhockeyavond! Zorg dat je erbij bent! Martijn Vorstman en Hidde van Schaik zullen van 18.00u-19.00u voor de CD en van 19.00u-20.00u voor de AB een leuke training verzorgen, waar natuurlijk veel partijtjes worden gespeeld!


Lees verder

OEFENPOTJES MORGEN EN DOORTRAINEN

TC Jeugd

14-6Beste allemaal,
In de bijlage het door trainschema voor de selectie en opleidingsteams. Jc1 en Jd1 worden later toegevoegd. De oefenpotjes van onder andere aanstaande zaterdag zijn ook bevestigd. Lees goed door wat voor jou van toepassing kan zijn. Wij proberen de selecties donderdag te communiceren. De verzameltijd staat er achter, mits dit niet door de coach anders wordt

Lees verder

Breedteselectie

TC Jeugd

13-5Beste meisjes,
In de bijlage kunnen jullie vinden welke speelsters worden uitgenodigd voor de eindselectie. Ik wil nogmaals benadrukken dat ik het erg gaaf vond dat jullie je allemaal hebben opgegeven, dit tekent jullie ambitie.

Lees verder

Hervatten van veldtrainingen

TC Jeugd Nieuws afbeelding

22-2 Hervatten veldtrainingen:
ABCD : Vanaf deze week wordt er door alle ABCD teams weer volgens het reguliere trainingsschema getraind (tenzij ander afgesproken met de trainer).

Lees verder

Succesvolle trainersbijeenkomst

TC Jeugd Nieuws afbeelding

12-2 Afgelopen woensdag zijn de jeugdtrainers bij elkaar gekomen voor een, in onze ogen, zeer geslaagde trainersbijeenkomst. Hockeyacademie, het online trainingsprogramma wat we bij MHCC gebruiken is nog een keer goed besproken en buiten zijn we aan de slag gegaan met een viertal aandachtspunten: positie van de trainer, aanpassen van de training, positieve feedback en

Lees verder

Afgelast: Zomeravondhockey ABCD

TC Jeugd Nieuws afbeelding

12-6 Vanwege de magere opkomst de afgelopen woensdagen en de toestenweek die op veel scholen plaatst vindt, hebben we besloten de laatste zomerhockeyavond voor de ABCD (17 juni) te laten vervallen. In augustus gaan we weer fris van start. Fijne vakantie allemaal!


Lees verder

Meivakantie

TC Jeugd Nieuws afbeelding

4-5 I.v.m. de meivakantie zijn er voor de gehele jeugd deze week (4-8 mei) geen trainingen. In de week van 11-15 mei trainen de ABCD 11-tallen weer volgens het reguliere trainingsschema, m.u.v. donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag). De jongste jeugd traint die week alleen op 15 mei en is 13 mei nog vrij.
Fijne vakantie allemaal!


Lees verder

Trainer/coachbijeenkomst MHCC Zaterdag 7 maart 2015

TC Jeugd Nieuws afbeelding

17-3 Een geweldige opkomst op deze avond die vooraf werd gegaan door een gezamenlijke maaltijd in het clubhuis van MHCC.

Wel even verwarring onder onze jeugdcoaches en trainers. Geen hockeytechniek en geen hockeytactiek als thema van de avond. Maar wat dan wel?


Lees verder

Winterschema jeugd

TC Jeugd Nieuws afbeelding

14-11In de winter trainen we volgens een aangepast trainingsschema. In de bijlage is van week tot week te lezen wanneer er wel en niet getraind wordt. Voor teams die de zaal in gaan geldt dat zij de site en hun mail goed in de gaten moeten houden voor verdere informatie over trainingen en wedstrijden. Teams die na de kerstvakantie 1 keer per week veldtraining hebben, worden later geïnformeerd over

Lees verder

Herfstvakantie

TC Jeugd Nieuws afbeelding

8-10Van 13 tot en met 19 oktober is het herfstvakantie en daarom wordt er die week niet getraind. Vrijdag 10 oktober trainen we nog wel (tenzij anders afgesproken met de trainer), maar zijn er geen keeperstrainingen. Fijne vakantie allemaal!

Lees verder

Mhcc Selectietrainingen

TC Jeugd Nieuws afbeelding

16-5 Gedurende het gehele seizoen hebben wij als TC en (hoofd)trainers de ontwikkeling van teams, spelers en speelsters gezien. Dit in combinatie met evaluaties met trainers en coaches moet bijna voldoende zijn om tot de teamindelingen te komen. Toch willen we alle groepen nog bij elkaar zien tijdens de jaarlijkse selectietrainingen.


Lees verder

Wijzigingen trainingsschema tot september

TC Jeugd Nieuws afbeelding

2-5 In verband met de meivakantie zijn er binnenkort een aantal wijzigingen in het trainingsschema. Aangezien het BO en het VO (deels) niet gelijktijdig vakantie hebben, zijn de wijzigingen per lijn anders.
ABC:  21 april t/m 4 mei geen training.
D11-tallen:  21 april t/m 4 mei geen training, wel een instuiftraining op 22 april van 17.30u-19.00u.

Lees verder

Vrijdag geen training

TC Jeugd Nieuws afbeelding

19-2Vrijdag 21 februari is er i.v.m. de start van de voorjaarsvakantie geen training voor de gehele jeugdafdeling. Ook in de voorjaarsvakantie wordt er niet getraind. Een hele fijne vakantie!


Lees verder

Trainingsschema winter

TC Jeugd Nieuws afbeelding

2-1 Maandag 6 januari starten voor een aantal teams de veldtrainingen weer. De jongste jeugd traint in januari op woensdag, de vrijdag vervalt. Verder trainen de volgende teams tot en met 3 februari op maandagavond: MD4: 18.30-19.30 veld 3A (Danielle), MC4: 19.00-20.00 veld 1B (Gittan), MB4: 18.30-19.30 veld 2A (Laurent), MB5: 19.30-20.30 veld 2 A (Laurent), MB6: 18.00-19.00 veld 1B

Lees verder

Een bericht van de TC over de 'tussenstand' van de Mhcc teams

TC Jeugd Nieuws afbeelding

2-11 Het eerste deel van de competitie zit er al weer op. Dit weekend zijn de meeste teams alweer gestart in de nieuwe poule, op basis van de resultaten van afgelopen periode. Deze ronde duurt tot en met het weekend van 1 december en daarna zal er snel overgegaan worden op zaalhockey  en mid-wintercompetitie. Tussendoor is er dan nog even tijd voor wat winterpret maar verder voorlopig

Lees verder

D Kamp 21 september 2013 laatste nieuws

TC Jeugd Nieuws afbeelding

28-8Beste D leden, zaterdag 21 september is het weer zover, het D-kamp!
Voor alle D-Jeugd van MHCC wordt er een supergezellig Hockeykamp georganiseerd. Het wordt een kamp met natuurlijk veel hockey, een disco, allerlei verrassingen en heel veel lol. klik voor meer info op de link!

Lees verder

Het JEUGD zaalhockey seizoen 2012/2013

TC Jeugd Nieuws afbeelding

24-10 De veldcompetitie is nog maar net begonnen en nu vragen we al uw aandacht voor het zaalhockey. Eind september zijn alle MHCC-teams die komende winter zaalhockey gaan spelen opgegeven aan de KNHB.

Lees verder

Trainingsschema bekend!

TC Jeugd

7-9Het nieuwe trainingsschema voor de ABCD-elftallen is bekend en gaat in op maandag 10 september. Om het trainingsschema te kunnen bekijken dient u wel eerst in te loggen. Bij een aantal teams ontbreekt helaas nog een trainer, maar daar wordt druk aan gewerkt. Voor deze teams zullen we tijdelijk een invaller regelen, maar mocht dat om wat voor reden dan ook een keer niet lukken, dan zullen we dat

Lees verder

Let op: Standaard trainingsschema start weer!

TC Jeugd

27-1 Vanaf maandag 30 januari starten de normale trainingen weer! Dit geldt voor A, B, C, D, E, F. Let er wel op dat deze gezien de weersomstandigheden afgelast kunnen zijn !!!   TC-jeugd

Lees verder

Vriendenopgave Jeugd Seizoen 2011 - 2012

TC Jeugd Nieuws afbeelding

19-5 In verband met de privacy is het invullen van de "Vriendenopgave 2011-2012" niet meer beschikbaar totdat dit is opgelost. Alle gegevens zijn opgeslagen dus de reeds ingevulde gegevens hoeven niet nog een keer verzameld te worden.   Excuses voor het ongemak!   TC JEUGD   Ook dit jaar kun je weer aangeven met wie je volgend seizoen in een team

Lees verder

Teamindelingen Meisjes en Jongens E en F

TC Jeugd

1-7 Eindelijk zijn ook de teamindelingen voor de meisjes en jongens uit de E en F bekend. Ook hier is flink gepuzzeld en overlegd, maar op basis van evaluatieformulieren, vaardigheidstesten, vriendenopgave en bevindingen van de TC zijn we tot de nieuwe teamindelingen gekomen. We hebben ons best gedaan om iedereen op de juiste plek in te delen.   We wensen jullie een heel

Lees verder

Selectietrainingen voor ABCD elftallen

TC Jeugd

13-5 Selectietrainingen voor ABCD elftallen Seizoen 2016. Versie 2
 
Binnenkort starten de  selectietrainingen voor komend seizoen.

Lees verder

Aangepast: Planning jeugd t/m september 2015

TC Jeugd Nieuws afbeelding

10-4 Aangepaste planning t/m september voor de ABCD en jongste jeugd. I.v.m. de meivakantie hebben we een wijziging aangebracht. Kijk daarom nog even goed naar het schema! Aan het einde van dit seizoen en bij aanvang van het nieuwe seizoen hanteren we een aangepast trainingsschema. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd.
 


Lees verder

Aangepast trainingsschema 8DEFG-teams; winter 2013

TC Jeugd Nieuws afbeelding

23-11 Beste spelers en speelster van de 8DEFG-teams,    Het trainingsschema zal ook voor de 8DEFG-teams de komende weken anders dan anders zijn. De laatste training voor de winterstop is op vrijdag 14 december. In de periode van 07 januari tot en met 01 februari wordt er alleen op de vrijdag getraind, de dinsdag- en woensdagtrainingen vervallen in deze periode. Vanaf 4 februari zal

Lees verder

Bericht m.b.t. trainingen van de ABCD elftallen

TC Jeugd Nieuws afbeelding

5-4 De trainingen voor de komende periode met bijzonderheden staan in onderstaand schema vermeld, tevens staat de start van de trainingen voor het komende seizoen ook al in de planning. Het schema kan op teamniveau afwijken, dit zal met name gelden voor de selectieteams, dit zal afzonderlijk worden gecommuniceerd. De vakantie en de start van de nieuwe competitie liggen vlak bij elkaar, hierdoor

Lees verder

Aangepast trainingsschema ABCD-elftallen

TC Jeugd Nieuws afbeelding

28-11 Beste spelers en speelster van ABCD elftallen, Door de winterstop en de start van het zaalhockey zal het trainingsschema de komende weken anders dan anders zijn. De wijzigingen zijn van toepassing op de veldtraining van alle ABCD elftallen. Tenzij anders is afgesproken zullen de wijzigingen zoals in de bijlage vermeld zijn, plaats gaan vinden. (Mocht je deze niet kunnen

Lees verder

Zomaar een vroege zaterdagmorgen op MHCC........

TC Jeugd

26-9 Sinds een aantal weken is het weer lekker bedrijvig op de club. Alle velden zijn vanaf 9.00 uur bezet met de jongste jeugd, ouders langs de lijn en jonge coaches op het veld. Bijna elk jongste jeugdteam wordt dit seizoen n.l. begeleid door een speler uit de A of B-lijn. Zij geven de teams tevens training en op de vroege zaterdagmorgen staan ze in weer en wind klaar met de

Lees verder

Vriendenopgave Meisjes A, B en C

TC Jeugd Nieuws afbeelding

7-6 Dit jaar is het niet gelukt om via de site de 'vriendenopgave' goed te laten verlopen omdat de programmatuur van het LISA-pakket gewijzigd is. De toepassingis dan ook van de site afgehaald.

Lees verder

Gids voor Coach en Manager is er weer...

TC Jeugd

12-9De nieuw geschreven gids is er weer, deze is al aan verschillende mensen uitgereikt. Op veler verzoek nu ook op de website. Na inloggen, ga naar documenten en kijk bij TC-Jeugd.

Lees verder

Vriendenopgave Jeugd Seizoen 2010 - 2011 (versie II)

TC Jeugd Nieuws afbeelding

13-5 (tekst 14-05-2010 om 15:00 uur aangepast!!!) Ook dit jaar kun je weer aangeven met wie je volgend seizoen in een team wilt spelen. Als je inlogt met je inlogcode en wachtwoord, kom je op je eigen startpagina onder evenementen "vriendenopgave 2010 - 2011" tegen. Hier mag je maximaal twee namen invullen.   We geven geen garanties, maar als je niet in een

Lees verder

Meetrainen met een hoger team

TC Jeugd

23-3Vanaf de periode na de krokusvakantie is het gebruikelijk dat wij binnen MHCC spelers of speelster uit nodigen om een extra training mee te doen met een hoger team. Voor de 1ste jaars zal dat binnen de lijn (ABCD) zijn, voor de 2e jaars speelsters zal dat in een hogere lijn zijn. 

Lees verder