header foto
 
Keepers

Keepersmateriaal seizoen 2008-2009

27-8-2008

Beste keepers, coaches en aanvoerders,

Alle keeperspullen voor dit jaar zijn weer verdeeld. De tassen liggen allemaal in het keepershok. De tassen zijn allen voorzien van een label, zodat je kunt zien welke tas bij welk team hoort. Zet een slot op je tas, zodat er geen spullen uitgehaald kunnen worden. Zonder slot ben je zelf verantwoordelijk voor de geleden schade. En de kosten hiervan kunnen aardig hoog oplopen! In de bijlage lees je hoe je jouw spullen het beste kan onderhouden.

Belangrijk:

6-tallen

De tassen voor de 6-tallen hangen aan speciale haken rechts in het keepershok. Graag de tassen daar ook weer netjes terug hangen.

8-tallen

De tassen voor de 8-tallen zijn kleiner dan een gemiddelde tas en liggen rechtsboven op de plank in het keepershok. Deze tassen a.u.b. niet in de vakken leggen. Deze vakken zijn enkel voor de grotere tassen bedoeld.

Junioren en senioren met normale tas

Deze tassen horen enkel thuis in de daarvoor bestemde vakken. Dus niet meteen links in het keepershok bij de vriezer. Deze plaatsen zijn bestemd voor de grotere tassen met wielen. Deze zijn namelijk te groot voor de vakken.

Junioren en senioren met tas met wielen

Deze tassen passen niet in de vakken en kun je plaatsen op de planken meteen links in het keepershok. Er passen overdwars twee tassen op de plank, dus bezet niet met jouw tas de hele plank.

Ruim je tas altijd op en laat de tassen niet rondslingeren in het gangpad. Spreek elkaar erop aan als dat wel gebeurt. We controleren regelmatig welke tassen we op de grond zien liggen.

Succes met keepen en maak er een mooi en sportief jaar van!

Clarisse Absen
Keepersmateriaal Senioren, A-jeugd en B-jeugd
Telefoon: 06 4989 1482

Jocelyne Peters
Keepersmateriaal C-jeugd, D-jeugd en jongste jeugd
Telefoon: 06 3013 6124

PS: vergeet niet de bijlage te lezen!

Bijlage