header foto
 
Bestuursinfo

Vrijwilligers in het Zonnetje: Leden van Verdienste 2024

Nieuws afbeelding 27-6-2024

Beste leden,

Onze vereniging draait op de inzet en het enthousiasme van onze vrijwilligers. Zonder jullie zouden we niet de bloeiende en levendige club zijn die we nu zijn.

Tijdens de BLV, op donderdag 13 juni, hebben we even stilstaan bij de inzet van een aantal vrijwilligers. Hoewel iedere vrijwilliger ontzettend belangrijk is voor onze vereniging, hebben we vijf mensen extra in het zonnetje zetten en hen aangesteld als ‘lid van verdienste’. Dit is een symbolische manier om onze waardering te tonen voor hun uitzonderlijke bijdrage en toewijding.

Vanuit het bestuur vinden wij het belangrijk te benadrukken dat de toewijding van **alle** vrijwilligers onmisbaar is. Jullie inspanningen, groot of klein, maken samen een wereld van verschil. Van het organiseren van evenementen tot het dagelijkse onderhoud, van administratieve taken tot het ondersteunen van leden – iedere bijdrage draagt bij aan ons gemeenschappelijk succes.

Met dat in gedachten wil ik graag de volgende vijf vrijwilligers voorstellen aan jullie. Zij hebben het afgelopen jaar op bijzondere wijze bijgedragen aan onze vereniging en verdienen deze speciale erkenning:

1. Saranda Bakels
Voor haar jarenlange inzet onder andere als scheidsrechter, in de scheidsrechterscommissie, als secretaris, hockey-trainer bij de Para-hockey inclusief een heel mooi Paralympics toernooi.

2. Mascha Bernoski
Voor haar jarenlange inzet onder andere de jongste jeugdcommissie, jeugdcommissie, bestuurslid, organisatie van toernooien en barcoördinator.

3. Jan Graafland
Voor zijn jarenlange inzet onder andere voor de Grote Clubactie, in de keeperscommissie en als barcoördinator.

4. Edwin van de Vliet
Voor zijn jarenlange inzet onder andere voor evenementen, toernooien, verbouwingen en als barcoördinator.

5. Niel van Vuuren
Voor zijn jarenlange inzet onder andere als hockey-trainer bij de Para-hockey inclusief een heel mooi Paralympics toernooi.

Hun inzet en passie zijn een inspiratie voor ons allemaal. Namens het bestuur en alle leden willen wij iedereen nogmaals hartelijk danken voor jullie enorme bijdrage. Jullie maken het verschil, en wij zijn trots dat jullie deel uitmaken van onze vereniging.

Bestuur MHCC.

Reacties


Richard Bökenkamp

27-6-2024 @ 09:51:13 |Hulde! 🙏🏻

Ruud Lokenberg

27-6-2024 @ 12:15:39 |👍

Gys Fatels

28-6-2024 @ 08:17:27 |🥇

Lars van der Welle

28-6-2024 @ 20:38:50 |Zo verdiend!! 👏

Bart Helder

1-7-2024 @ 10:55:12 |Toppers! 🙌

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Contributie seizoen 2023-2024

Sponsoren