header foto
 
Hockeyzaken

Belangrijke informatie rondom nieuwe teams & trainingstijden

Nieuws afbeelding 14-6-2024 Het wedstrijdseizoen '23-'24 zit erop. De afgelopen weken hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Een groot onderdeel daarvan is het samenstellen van nieuwe teams. Vanaf zondag 16 juni zijn bijna alle nieuwe teams voor de Jeugd én de Jongste Jeugd te vinden op onze website.

Hoe vind ik de nieuwe teamindelingen?
De teamindelingen kun je vanaf zondag 16 juni bekijken via Mijn MHCC. Je logt in met je lidnummer en wachtwoord en gaat dan naar documenten > TC Jeugd (O12 t/m 018) of Jongste Jeugd (O8 t/m O10). Ervaar je problemen op je telefoon (Android), log dan in via een PC of laptop.

Welke teams zijn zondag 16 juni nog niet bekend? 
Voor de MO8 volgt de teamindeling later, vanwege mogelijk nog nieuwe instroom. Voor de jongensteams die samengaan met de Terriƫrs, volgt communicatie over de nieuwe teams zo snel mogelijk vanuit de jongenslijn werkgroep.

Wanneer ga ik trainen met mijn nieuwe team?
Alle meidenteams trainen in de week van 17 juni in hun nieuwe samenstelling. Voor de jongensteams vanaf de O10 volgt verdere communicatie over de trainingstijden vanuit de jongenslijn werkgroep. Zit je komend seizoen in een Jeugdteam (O12 t/m O18), dan kan het zo zijn dat je wellicht op een andere tijd traint en met een andere trainer dan je gewend was. In het trainingsschema hieronder kun je de dagen en tijden vinden voor jouw nieuwe team. De laatste trainingsdag is op vrijdag 5 juli. Mocht jouw team na deze datum nog willen trainen, dan kan dat in overleg met de betrokken ouders, coaches en trainers. Indien dit op een ander moment plaatsvindt neem dan vooraf even contact op met Vera ([email protected]).

Goed om te weten: MO12-teams spelen komend seizoen 9 tegen 9
De KNHB heeft besloten om O12-teams 9 tegen 9 te laten spelen. Zit je volgend jaar in de O12 dan geldt dit ook voor jouw team. Deze teams spelen op een driekwart veld in plaats van heel veld. Verder zijn de spelregels gelijk aan de 11-tallen.

Informatie voor de Jongste Jeugd
Speel je komend seizoen in een Jongste Jeugd-meisjes of mix-team, dan schuift de trainingstijd op woensdag een uur op en op vrijdag blijft dezelfde tijd. Voor de jongensteams geldt dat de nieuwe JO9 dezelfde trainingstijden houden op de maandag en woensdag. De nieuwe JO10 krijgen twee kennismakingstrainingen met hun nieuwe team. Eén van deze training zal op de TerriĆ«rs zijn en één op MHCC. Data en locaties volgen nog.

Save the date: kick-off & ruilbeurs
Wij starten het nieuwe seizoen met alle teams en onze bekende kick-off en hockey ruilbeurs. Noteer 7 september vast in je agenda. Meer info volgt.

Mocht je nog vragen hebben? Stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected]

Sportieve groet,
TC Jeugd & TC Jongste Jeugd

Trainingsschema JeugdTrainingsschema Jongste Jeugd