header foto
 
Keepers

Keeperstas ophalen: vrijdag 8 september tussen 17.00-18.00 uur

Nieuws afbeelding 7-9-2023 Reminder! Vrijdag 8 september tussen 17.00 - 18.00 uur kunnen de keeperstassen opgehaald worden. Jan en Jacqueline staan klaar in de dameskleedkamer van MHCC. Let op: kluisjes die nog niet gemeld zijn worden volgende week opengemaakt.

Heb jij of jouw team het kluisje nog niet gemeld? Doe dat dan snel door een mailtje te sturen naar [email protected]. Graag met vermelding van het kluisnummer. Zo houden wij het overzicht en kunnen we overige kluisjes opruimen, schoonmaken en opnieuw uitgeven. Wordt er geen melding gemaakt, dan wordt het  kluisje volgende week opengemaakt. Keepersspullen en -tassen zijn in bruikleen, ga er verstandig mee om
Helaas zijn er afgelopen seizoen twee keeperstassen niet ingeleverd. We willen hier nogmaals benadrukken dat alle keepersbenodigdheden uitgegeven door de club in bruikleen zijn. Wees er dus zuinig op en zorg na iedere wedstrijd dat de spullen weer in de tas gaan en mee naar de club of naar huis. Dan kost het de club geen onnodig geld om verloren spullen aan te vullen.