header foto
 
Keepers

Kluisjes en keeperstassen

Nieuws afbeelding 30-8-2023 Het ophalen van de keeperstassen is verschoven van 1 naar 8 september. Dan staan Jan en Jacqueline tussen 17.00 en 18.00 uur klaar om alle teams te voorzien van keeperstassen en -spullen. Vòòr deze datum doen zij een oproep aan de ‘eigenaren’ van een kluisje op de club, om zich te melden. Van een aantal kluisjes zijn de eigenaren bekend, maar van veel niet. De overige kluisjes kunnen dan opgeschoond en opnieuw uitgeven. 

De kluisjes die bij ons bekend zijn: 
Kluisjesnummer: team
1: Dames 1 
2: Dames 2 
7: Heren 1 
8: JO16 
13: MO18-2 

Eigenaren van kluisjes kunnen zich melden, graag met vermelding van kluisnummer, door een mailtje te sturen naar [email protected]

Keepersspullen en -tassen zijn in bruikleen, ga er verstandig mee om 
Helaas zijn er afgelopen seizoen twee keeperstassen niet ingeleverd. We willen hier nogmaals benadrukken dat alle keepersbenodigdheden uitgegeven door de club in bruikleen zijn. Wees er dus zuinig op en zorg na iedere wedstrijd dat de spullen weer in de tas gaan en mee naar de club of naar huis. Dan kost het de club geen onnodig geld om verloren spullen aan te vullen. 

Ophalen keeperstassen 
Op 8 september tussen 17.00 en 18.00 uur kunnen de keeperstassen in de dames kleedkamer bij MHCC opgehaald worden. Mocht je de keepersspullen eerder nodig hebben dan graag een mailtje naar [email protected].