header foto
 
Bestuursinfo

Update Toekomst Jongenslijn

Nieuws afbeelding 17-5-2023 In maart, april en mei heeft de werkgroep 'Toekomst Jongens' op onze club én bij de Terriërs in Heiloo en MHC Uitgeest elk twee informatieavonden georganiseerd over de toekomst van het jongenshockey in onze regio. Dit omdat het aantal hockeyende jongens terugloopt - een landelijke trend - en het steeds lastiger is om fijne teams te vormen. 

Tijdens deze avonden is de huidige stand van zaken van de jongenslijnen besproken en zijn verschillende toekomstscenario’s gedeeld. Deze scenario’s lopen uiteen van geen enkele samenwerking tussen ons en de twee andere hockeyclubs, tot een volledige samenwerking. Bekijk voor meer informatie hierover de presentatie van de werkgroep. Deze vind je onder dit bericht. 

Hoe gaat het nu verder?
De werkgroep werkt nu aan een advies richting ons en het bestuur van MHCU en de Terriërs. Vervolgens bekijkt elk bestuur het advies en besluit wat de vervolgstap is. Als bestuur van MHCC willen we uiteraard een weloverwogen besluit nemen. Daarbij staat voor ons voorop dat al onze jongens ook komend seizoen weer met veel plezier kunnen blijven hockeyen. 

Mocht je over de plannen en scenario’s iets met ons willen delen, dan kan dat via [email protected] of [email protected]

Maarten Neve en Tanja Heijda
TC Junioren en TC Jongste Jeugd 

PS: Speciaal voor alle jongens van MHCC, MHCU en Terriërs organiseren we op 18 mei, aanstaande donderdag, met alle drie de clubs samen het Hemelvaart Husseltoernooi. Ongeacht de uitkomst van alle gesprekken een superleuk initiatief. Want wat zal het onwijs gaaf zijn om met zoveel jongens tegelijk op het veld te staan! We gaan er dan ook vanuit dat alle jongens van MHCC meedoen. Klik hier voor meer informatie.


Bijlage