Is je gebit heilig, sport dan veilig!

Nieuws afbeelding 1-6-2019
Op zaterdag 7 september 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.
SPTL is aanwezig van 9.30 tot 15.30 uur. Je kunt vrij binnenlopen in het clubhuis van MHCC. Graag wel even van te voren aanmelden zodat je snel aan de beurt bent, dan is je aanmelding reeds uitgeprint en je ontvangt een bevestiging.
Aanmelden via: www.shop.gebit.nl

In de bijlage kun je de flyer bekijken met alle informatie en type gebitsbeschermers. Zelfs voor kinderen met beugels of nog een wisselgebit is er een bitje mogelijk.
Er zijn 18 soorten kleuren waar je uit kunt kiezen en ook logo's behoren tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een club bitje laten maken met het MHCC logo er in. Of pimp je bitje.

Bijlage