header foto

Mededelingen

MA1 Zaalkampioen !

Nieuws afbeelding 16-2-2014 Vol inspiratie van onze teamgenootjes van MA12 begonnen wij onze laatste 2 wedstrijden. MA12 had een spannend laatste speeldag zoals jullie hebben gelezen. In de laatste wedstrijd overtuigend het kampioenschap binnen gehaald! Dat wilden wij ook, we hadden 5 punten voorsprong en een doelsaldo van +30 (net als MA12!) 1 punt halen was dus genoeg voor het kampioenschap.

MA1 begon de eerste wedstrijd nerveus. Het was al 5 uur dus we hadden de hele dag gehad om aan de zenuwen te werken. Daarnaast speelden we tegen Terriers, dat is altijd spannend! Het was een lelijke wedstrijd waarin wij vooral matig speelden. Terriers won verdiend.

De 2e wedstrijd tegen onze andere buren, Overbos, was een prachtige uitdaging. Die wedstrijd moesten we zonder keeper spelen en dat kon zomaar heel leuk worden! Wij hadden immers voor dit weekend maar 1 keer verloren en dat was tegen een team zonder keeper..!
Leuk maar ontzettend spannend, het is namelijk wel even de kampioenswedstrijd!!
Na een uitgebreid strijdplan en Maud in het roze als vliegend keep begonnen we de wedstrijd. Wij domineerden gelijk! De wedstrijd was van ons en toen het 1e doelpunt eindelijk viel waren we niet meer te houden. Het werd 4-0 in de eerste helft waarbij Overbos 1x in onze circel is geweest. We konden zelfs 2 minuten lang overspelen achterin, Overbos wilde, of kon, niet. De 2e helft werden we iets gemakzuchtiger, had Overbos een beter plan maar was de winst voor ons!!! Het werd in de laatste secondes zelfs 7-3 voor ons!!

Ontlading en champagne en de vreugde dat we het als team hebben geflikt! MA12 en MA1 zaalkampioen waarbij we elkaar hebben gesteund! Supergaaf dat MA12 ons kwam aanmoedigen en dat we elkaar naar de overwinning hebben geschreeuwd! Dat beloofd wat voor op het veld!
Alle supporters, scheidsrechters en manager Ellen ontzettend bedankt voor jullie inzet!