header foto
 
Keepers

Nieuwe kast in de keepersruimte

14-2-2012
Afgelopen weekend is de laatste hand aan de keepersruimte gelegd. Langs de rechterwand is een grote kast gemaakt voor alle E-tjes keeperstassen + enkele senioren tassen. Alle tassen hebben nu een eigen plek gekregen. Dat betekent dat geen enkele tas meer op de grond hoeft te slingeren en situaties zoals op de foto bij ons niet meer hoeven voor te komen.

Langs de linkerwand staan de lockers met hangsloten. De volgende teams hebben hierin een plek gekregen: 
Dames 1, Heren 2 (Jelle), JA1, JA2, JB2, JB3, JC1, JD1, MA1, MA4, MB1, MB2, MB3, MC1, MD2, MD1. De nummers van de vakken en de codes van de sloten zijn met jullie gecommuniceerd. Mocht je het vergeten zijn dan kun je een mailtje sturen naar [email protected] om de gegevens nogmaals op te vragen.

In de oude (donkerbruine) vakkenkast hebben de volgende teams een plek gekregen. 
JC2, JC3, JD2, MA2, MA3, MB4, MB5, MC2, MC3, MC4, MC5, MC6, MC7, MD3, MD4, MD5, Heren 3, Veterinnen, Dames 2, Dames 3.
Bij ieder vak staat een team vermeld. Het is de bedoeling dat je je aan het toegewezen vak houdt!!
Mocht je een enkele keer problemen hebben om je tas in het vak te duwen dan volgt hier nog een handige tip. Haal 1 leguard uit je tas, schuif vervolgens je tas in het vak. Doe daarna je legguard weer in je tas. Zo lukt het waarschijnlijk wel. 

Alle andere teams plaatsen hun tas in de nieuwe kast langs de rechterwand. Senioren tassen onderin (o.a. Heren 1). De E-tjes en F-jes tassen op de planken erboven. 

Zorg dat je tas nĂ­et op de grond slingert. Niet alleen wordt de ruimte daardoor onbegaanbaar, erger is nog dat mensen op de kostbare keepersspullen gaan staan.
Mocht blijken dat er toch tassen blijven slingeren, dan zal de TC passende maatregelen nemen. Maar met alle nieuwe opbergruimte en jullie hulp, zal het vast niet zo ver komen.