header foto

Mededelingen

Zondag (19-09-2011), regen, zon, winnen en verliezen en…blessures…

19-9-2011
Afgelopen zondag, 18-9, kwam ik met als doel om een aantal foto’s van Dames 1 te maken. Verder had ik het plan opgevat om een aantal sfeerplaatjes te maken. De eerste was rond de klok van 12 al snel gemaakt.
Jammer dat, terwijl het nieuwe clubhuis er prachtig bijstaat, de entree naar de velden er eigenlijk miserabel bij ligt. Verder is de hoek bij veld 1 op weg naar veld 2, niet veel beter. Natuurlijk, de regenval was dan wel uitzonderlijk, maar de hoek bij het oude houten schuurtje werd gedurende de dag, slechter en slechter…. Hier zou toch snel wat aan gedaan mogen worden.

Waar was ik gebleven, ja, het was nat, ontzettend nat. Thomas, coach van Dames 1, wist het al snel . “Ik ben bang dat ik het niet droog houd vandaag” was zijn, bleek later, terechte opmerking ruim voor de wedstrijd.  Aan de foto is te zien, dat spelen op veld 1 niet tot de mogelijkheden behoorde. Uitwijken naar veld 2 en dus ruilen met H2 (speelden overigens 4-4 gelijk tegen Amsterdam H27).

Dames 1 speelde ondanks het weer een prima wedstrijd, jammer, in de laatste minuut liepen ze toch nog een tegendoelpunt op, de eindstand 1-2. Maar laat ik eerlijk zijn, dit was zeker niet verdiend!! Ben wel van mening dat het team veel beter speelt dan vorig jaar, Thomas, ga door.

Aan het eind van de wedstrijd klaarde het op en de zon “kwam erdoor” op Wouterland. Heren 1 stond nog op het programma. Zij zorgen met deze wedstrijd voor de enige overwinning van Mhcc vandaag. Uiteindelijk stond er 2-1 in de boeken.
Het einde van de wedstrijd stond nog in het teken van de blessure van de keeper van H1, Wouter Meinsbergen. Het zag er aanvankelijk “bijzonder vervelend” uit, vanuit mijn gezichtspunt werd hij (door een stick??) onder zijn masker geraakt. Hij bleef enige minuten op het veld liggen (Helga, bedankt), maar wilde toch de wedstrijd nog uitspelen. Gelukkig bleef hij de resterende 4 spannende minuten overeind.

Al met al was het een mooie zondag, alle teams speelden thuis (met uitzondering van de Veterinnen).
Jammer dat een aantal spelers na de wedstrijd snel vertrokken waren, het was nog lang gezellig op het balkon van het nieuwe clubhuis.
Laten we kijken of we het met z’n allen volgende week nog gezelliger kunnen maken !!! Ik beloof dat ik ga proberen dat er dan ook weer broodjes kroket zijn…. Wat dat hoort er eigenlijk wel bij….en het is goed voor de baromzet.