header foto
 

Vrijwilligers

MHCC draait op vrijwilligers en dat geeft extra sfeer. De band tussen de leden en de vereniging wordt versterkt en het belangrijkste is, dat zij ervoor zorgen, dat de club draaiende blijft, dat activiteiten worden georganiseerd, dat er getraind en gespeeld kan worden. Elk team heeft immers een coach nodig, elke uitwedstrijd vereist een rijders en elke hockey dag kan niet zonder een barbezetting. Alle leden en ouders/verzorgers van kinderen verlenen hieraan hun medewerking.
Zoals geen enkele club, kan ook MHCC niet zonder de inzet van vrijwilligers op welk gebied en in welke mate dan ook. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van MHCC. De dankbaarheid en beleving en het fijne gevoel onbetaald veel voor anderen te kunnen betekenen, daar gaat het om. Je geeft tijd en kunde en krijgt daar heel veel dankbaarheid en beleving voor terug!

Wij zoeken vrijwilligers, die hun talenten in willen zetten om onze club verder te helpen groeien! Je kunt denken aan: helpen bij een evenement of het doen van de noodzakelijke klussen; meedenken in de seniorenlijn of coördineren en ondersteunen. Vanaf de 2e jaars B is elk lid verplicht wedstrijden te fluiten.

Als je een taak binnen MHCC gaat uitvoeren, krijgt je toegang tot het afgeschermde deel van de website. Door het inschrijfformulier in te vullen als vrijwilliger kun je autorisatie aanvragen.

Voor meer informatie of een aanmelding als vrijwilliger kan je een email sturen naar: [email protected]