header foto
 

25 februari a.s - vervolg visie-avond MHCC

Bestuursinfo Nieuws afbeelding

12-2Donderdag 31 januari organiseerden wij een visie-avond (jeugd)hockey onder leiding van initiatiefnemers Ray van der Klis en Djurre Roggeveen. Iedereen met passie voor hockey en die wilde meepraten over het technisch beleid van MHCC, was voor deze avond uitgenodigd. We hebben gemerkt dat het onderwerp leeft binnen de club, een enthousiaste groep leden en ouders van jeugdleden zijn naar deze avond

Lees verder

ABCD Veldtraining in de winter afgelopen

TC Jeugd Nieuws afbeelding

10-2De ABCD veldtraining in de winter is op 5 februari voor het laatst gegeven. Gezien de enthousiaste reacties gaan we kijken of we de training volgend jaar weer kunnen inpassen. Het reguliere trainingsschema gaat weer in na de voorjaarsvakantie.
Fijne vakantie alvast!
Met sportieve groet,
TC jeugd

Lees verder

Succesvol zaalseizoen!

Hockeyzaken Nieuws afbeelding

10-2 Afgelopen maanden hebben 30 teams van MHCC meegedaan aan de zaalcompetitie. En niet zonder succes. Maar liefst 4 teams zijn kampioen geworden. De jongens A1, Meisjes A2, A3 en D1. In sommige gevallen met ongeslagen wedstrijden maar ook met spannende ontknopingen in de laatste wedstrijden.  Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestaties.

Lees verder

Vrijdag feestje jongste jeugd

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

1-2Vandaag konden we in verband met de sneeuw niet de velden op... dus hebben we andere gave dingen gedaan! Binnen hebben wij allerlei spelletjes gedaan waarbij er goed samengewerkt moest worden. Het samenwerken ging prima en er is een hoop gelachen, wij vonden het een feestje!


Lees verder

Beachtoernooi: Boeren on the Beach

Evenementen Nieuws afbeelding

19-1 Dit jaar gaan we voor de 11e editie van ons Beachtoernooi. Het mixedtoernooi voor trimmers, veterinnen en veteranen. En ieder jaar lijkt deze wel leuker, gezelliger en succesvoller te worden. Het thema dit jaar: Boeren  on the Beach. Op zaterdag 29 juni bij MHCC te Castricum. De inschrijving is gestart!  De organisatie (Nancy, Michiel, Caroline en Floris) ziet je graag

Lees verder

Nieuwe trainer voor Dames 1

Bestuursinfo Nieuws afbeelding

15-1 Onze geliefde trainer en ‘kind van de club’ Daan van der Helm gaat zijn vleugels verder uitslaan. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor Dames 1.
De club, het team, het vooruitzicht en de ambitie

Lees verder

Schema Jongste Jeugd t/m de voorjaarsvakantie

Jongste Jeugd Nieuws afbeelding

18-11 Nog twee weken en dan gaan we met de Jongste Jeugd de winterstop in. In het schema in de bijlage is precies te zien wanneer we wel/niet trainen tot en met de voorjaarsvakantie.
Dit schema is uitgangspunt, het kan zijn dat de trainingen in de app doorlopen!


Lees verder

Midwinterclinic voor jongens tussen de 6 en 10 jaar

Mededelingen Nieuws afbeelding

4-1 MHCC wil meer jongens uit de regio kennis laten maken met de hockeysport en organiseert hiervoor een midwinterclinic voor jongens tussen de 6 en 10 jaar. Ken jij iemand die het leuk vindt om hard met een bal te rennen, trucjes te leren of partijtjes te spelen? 
Midwinterclinic

Lees verder